Max op de Boekenbeurs

Ken je Max al? Hij is de held in mijn onlangs verschenen prentenboek ‘Stapelgek’. Max is autistisch en is stapelgek op stapelen. Hij stapelt zijn familie, zijn huisdieren en de auto’s uit de straat. Niet iedereen is hier blij mee. Op een dag krijgt hij een stapelverbod. Voor Max is de chaos dan echt compleet.

Stapelgek is een humoristisch boek. Het richt zich op de kracht van een autisme spectrum stoornis, in plaats van de problemen te benadrukken. Wil je weten hoe het afloopt? Koop het boek online, bij je plaatselijke boekhandel, of kom langs bij de Boekenbeurs in Antwerpen! Op zondag 12 november ben ik daar om mijn prentenboek te signeren bij stand 204, tussen 15.00 – 16.00, zie ook: signeersessies boekenbeurs

Stapelgek is prachtig geïllustreerd door Ilse Hermans en uitgegeven bij Studio Sesam, een uitgeverij voor superdiverse kinderboeken.

P.S. Aan de achterkant van het boek is nog een superdivers verhaal te lezen van Tewatha Muller en Anggita Soeryanto. Dit multiculturele verhaal gaat over een meisje en haar baby broertje. Het zijn dus twee verhalen, gebundeld in 1 prentenboek!

max

Stapelgek_pag8-9

CoverStapelgek

IMG_2198