Redactie

Naast mijn eigen werk, schrijf ik ook in opdracht. Dit betekent dat ik een artikel of verhaal schrijf voor een boek, of (eind)redacteur ben. Ook ben ik ervaren in het doen van research en het afnemen van interviews. Door mijn opleiding journalistiek ben ik bedreven in het leveren van content. Voor jong en oud. Ik werk snel, nauwkeurig en lees kritisch mee!

Opdrachtgevers
Ik heb samengewerkt met vele culturele instellingen, overheden en tijdschriften. Wie dan? Nou, bijvoorbeeld deze: Gemeente Utrecht,
Kunst en Cultuur Noord-Holland, Gemeente Tilburg, Landschap Erfgoed Utrecht, Gemeente Amsterdam, Stroom Den Haag, Provincie Noord-Brabant, Provincie Noord-Holland, Stichting Tafelboom, Virtueel Museum Zuidas, Blauwe Kamer, Sabrina Lindemann/OpTrek, Museumtijdschrift,
De Architect, Tubelight, Kunstbeeld en Metropolis M.

Ook werk ik voor uitgeverijen. Ik heb opdrachten uitgevoerd als freelance redacteur en vertaler, bijvoorbeeld voor uitgeverij Lannoo & uitgeverij De Eenhoorn.

Ja, laten we samenwerken!
Wil je samenwerken? Benader mij via LinkedIn of stuur mij een mail (voornaamachternaam @ hotmail.com). Je kunt mij ook benaderen via mijn instagram account of via de Schrijverscentrale.