Over mij

floormetgeit

Ik ben geboren in Groningen en heb met mijn ouders en twee broers in Lesotho en op Curaçao gewoond. Terug in Nederland duurde het even voor ik gewend was aan de rechte straten en grijze dagen. Daarom bracht ik veel tijd door in de verwilderde voortuin.

Tegenwoordig schrijf ik prentenboeken, jeugdverhalen en boeken voor beginnend lezers. Mijn boek Een nest voor Roef werd bekroond met de derde prijs door de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury 20/21. Ook schrijf ik gedichten voor het tijdschrift DICHTER van Plint en was ik redactielid van het jeugdtijdschrift BoekieBoekie. Daarnaast schrijf ik korte verhalen en poëzie voor het online tijdschrift Papieren Helden.

Wil je mij uitnodigen in de klas? Dat kan!
Ga dan naar de website van De Schrijverscentrale.

PS Op de foto zie je mij met een geitje op Curaçao. Het liefst had ik ‘m mee naar huis genomen en slaapliedjes voor hem gezongen.