Wie is Floor?

floormetgeit

Hallo!

Ik ben Floor en kwam op deze aardbol met een potlood en pen in mijn linkerhand. Ik groeide op in Groningen, maar ook in het tropische Lesotho en Curaçao.

Op school lette ik niet altijd goed op. Ik was liever aan het schrijven en tekenen. Mijn eerste boekje ging over het verzorgen van een dwerggeitje aan huis. Het zat vol handige doe-het-zelf tips, over hoe je de keuken omtovert tot een stal met grasweide. Helaas werd dit manuscript door mijn ouders om praktische redenen afgewezen.

Toen ik wat ouder was, ben ik journalistiek en kunstmanagement gaan studeren. Dat vond ik heel leuk om te doen. Toch bleef het kriebelen. En prikken. En jeuken. Als een grote muggenbult die bovenop mijn neus zat. Ik kon er niet omheen. Ik moest weer tekenen en schrijven!

Weet je wat? Gelukkig heb ik nu geen muggenbulten meer. Ik schrijf verhalen en teken zoveel ik wil. Wil je mij uitnodigen in de klas? Voor scholen ben ik te boeken via de website van De Schrijverscentrale. Ik geef workshops en lezingen. Mocht je vragen hebben, mail of bel mij gerust: floortinga@hotmail.com / 06-43234698