Over mij

floormetgeit

Ik ben geboren in Groningen en heb met mijn ouders en twee broers in het tropische Lesotho en Curaçao gewoond. Terug in Nederland duurde het even voor ik gewend was aan de rechte straten en grijze dagen. Daarom bracht ik veel tijd door in de verwilderde voortuin. Zo was ik toch nog in een andere wereld.

Tegenwoordig schrijf ik prentenboeken, jeugdverhalen en boeken voor beginnend lezers. Mijn boek Een nest voor Roef werd bekroond met de derde prijs door de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury 20/21. Ook schrijf ik gedichten voor het tijdschrift DICHTER en ben ik redactielid van het jeugdtijdschrift BoekieBoekie. 

Wil je mij uitnodigen in de klas? Dat kan!
Ga dan naar de website van De Schrijverscentrale.

PS Op de foto zie je mij met een geitje op Curaçao. Het liefst had ik ‘m mee naar huis genomen en slaapliedjes voor hem gezongen.